12 december | 15:00

ADA RAVE & FELICITY PROVAN (Workshop & Kinderconcert)

Geschikt voor kinderen van 2.5 tot 6 jaar.

Ada Rave en Felicity Provan hebben beiden een grote liefde voor het spelen voor en met kinderen en dat is ook wat zij in dit concert willen doen. Allereerst geven zij een kort concert op hun instrumenten. Al snel spelen zij liedjes waarbij de kinderen mee kunnen doen met zingen, bewegen en body percussion. Zij gaan in op ritmes, tempo, hard/zacht, hoog/laag, vraag en antwoord enz. Muzikale spelletjes bestaan uit instrumenten nadoen en hand dirigeren waarbij improvisatie een belangrijke rol speelt.

Ada Rave  is een Argentijnse saxofonist en klarinettist die sinds 2013 in Nederland is komen wonen, waar zij meteen onderdeel werd van de Amsterdamse jazz en improvisatiescene.

Felicity Provan speelt trompet en zingt en komt oorspronkelijk uit Australie waar ze jazz en improvisatie studeerde aan het ‘Victorian College of the Arts’ in Melbourne. Sinds 1990 woont ze in Nederland en speelt ze in verschillende ensembles.

Let op: ivm de Corona maatregelen per november 2021, is het aantal kaartjes beperkt voor volwassenen (max. 30 totaal). Voor kinderen geldt geen maximaal aantal. De anderhalve meter afstand wordt met dit concert weer ingevoerd voor volwassenen, voor de kinderen geldt dit niet. Voor volwassenen geldt tevens de coronacheck.